Grootste Collectie Polariserende Zonnebrillen, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Babsee Dubbelfocus Zonnebril Model Piet in Havanna

Babsee Dubbelfocus Zonnebril Model Piet in Havanna

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 6 werkdagen

De zonnebril met leesdeel van Babsee, maakt het lezen met een zonnebril en een aparte leesbril verleden tijd, doordat het leesdeel is geïntegreerd in de zonnebril. Het leesdeel zit aan de binnenkant van het glas en daardoor nauwelijks zichtbaar. Diverese

€44,95

Deze zonnebril met leesdeel van Babsee, maakt het lezen met een zonnebril en een aparte leesbril verleden tijd, doordat het leesdeel is geïntegreerd in de zonnebril. Het leesdeel zit aan de binnenkant van het glas en daardoor nauwelijks zichtbaar. In Havanna, tortoise grey, herbal green.

Dus,  wissel je met mooi weer regelmatig tussen je leesbril en je zonnebril? Dat is voortaan niet meer nodig.

De menukaart op een zonnig terras, een boek op het strand of snel je mail checken op je telefoon: het leven wordt een stuk eenvoudiger en mooier met de zonnebril met leesdeel van Babsee. De twee in een zonnebril.

Een zonnebril met leesdeel wordt ook wel bifocale zonnebril genoemd. 

Babsee is verkrijgbaar in de sterktes +1.5, +2.0, +2.5 en +3.0 en in drie modellen: Piet, Neil en Kate. De brillen bieden 100% UV bescherming en zijn uitgerust met een filter categorie 3, wat wil zeggen dat je ook bij felle zon zeker bent van goede bescherming.