Grootste Collectie Polariserende Zonnebrillen, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Ray-Ban RB4285 601 8G Black Grey Gradient Aviator

Ray-Ban RB4285 601 8G Black Grey Gradient Aviator

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 0

De Ray-Ban Aviator RB4285 601 8G in black, met grijs dégradé lenzen is een genot voor de ogen. Optimale bescherming tegen schadelijk UV good looks . De niet al te grote maat 55-20 maakt deze lightweight prima geschikt als unisex bril.

€119,00 €99,00
Is Ray-Ban een goed merk?
Het is het meest bekende zonnebrillen merk, en ook één van de oudste eyewear kwaliteitsmerken. Ray-Ban is nog steeds de wereldwijde marktleider in kwaliteitsbrillen en het meest verkochte merk brillen ter wereld. Van goede, grote merken zijn vaak fakes op de markt.
 
Waarom is Ray-Ban zo goed?
De originaliteit, de aandacht en de zorg voor elk detail die verband houden met technische connotaties van het merk. Alles spreekt gewoon voor zich en dit zijn de redenen dat Ray-Ban het toonaangevende merk in de categorie zonnebrillen is. De modellen zijn gevarieerd, net als de mensen die het merk kiezen.
 
Hoe herken je nep zonnebrillen?
Of het een namaak product is kun je zien aan de hand van een aantal details: Het logo op de voorkant van de doos heeft een slechte print en kan met een vinger worden weggeveegd. Er zit geen sticker op de zijkant van de doos met informatie over de fabrikant en het model van de zonnebril. Er staat geen logo op de koker.