Grootste Collectie Polariserende Zonnebrillen, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Ray-Ban RB4228M F60171 Ferrari Black Red Square

Ray-Ban RB4228M F60171 Ferrari Black Red Square

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-4 werkdagen

Deze Ray-Ban RB4228M F60171 in Black Red Ferrari is een echte gadget voor de liefhebber. Deze Square in maat 58 met G15 Grijs-Groene lenzen is voorzien van origineel Ferrari logo. Etui meegeleverd.

€149,00 €129,00
‌Ferrari Zonnebril

Deze Ray Ban Ferrari zonnebril is het perfecte accessoire aan het strand, op de weg, op kantoor of in de stad. Hij heeft slechts één nadeel: er wordt zeker weten jaloers naar u gekeken. Met de nieuwe Ray-Ban laat u zien dat u een trendsetter bent. 

Het design van het montuur richt zich hier overtuigend op mannen. Het compromisloze lijnenspel zorgt voor een mannelijke touch. Bij een vol montuur omsluit het montuur de glazen volledig. Wie uit overtuiging een brillendrager is, kiest alleen bij hoge uitzondering voor een ander model. De Square is vooral voor wat zachte gelaten een goede greep. De hoekige bril geeft een rond gezicht meer contour. De rechte zijkanten maken het gezicht optisch wat langer. Kunststof is een zeer licht en flexibel materiaal. Het heeft een lange levensduur en biedt een hoog draagcomfort. Ook functioneel zit u hier natuurlijk helemaal goed. Met 100% UV-bescherming voor uw ogen kan de zon zijn gezicht laten zien.