Grootste Polaroid Collectie in West Europa, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Ray-Ban RB4226 605271 Black on Transparant G15

Ray-Ban RB4226 605271 Black on Transparant G15

Merk: Ray-Ban Original Brand
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-4 werkdagen

Deze Ray-Ban RB4226 605271 in Black on Transparant geeft een prima bescherming tegen schadelijk UV en hinderlijk licht met de G15 lenzen. Great vision en good looks. Maat 56-16. Etui meegeleverd.

€99,00 €79,00
‌Ferrari Zonnebril

Deze Ray Ban Ferrari zonnebril is het perfecte accessoire aan het strand, op de weg, op kantoor of in de stad. Hij heeft slechts één nadeel: er wordt zeker weten jaloers naar u gekeken. Met de nieuwe Ray-Ban laat u zien dat u een trendsetter bent. 

Het design van het montuur richt zich hier overtuigend op mannen. Het compromisloze lijnenspel zorgt voor een mannelijke touch. Bij een vol montuur omsluit het montuur de glazen volledig. Wie uit overtuiging een brillendrager is, kiest alleen bij hoge uitzondering voor een ander model. De Square is vooral voor wat zachte gelaten een goede greep. De hoekige bril geeft een rond gezicht meer contour. De rechte zijkanten maken het gezicht optisch wat langer. Kunststof is een zeer licht en flexibel materiaal. Het heeft een lange levensduur en biedt een hoog draagcomfort. Ook functioneel zit u hier natuurlijk helemaal goed. Met 100% UV-bescherming voor uw ogen kan de zon zijn gezicht laten zien.