Grootste Collectie Polariserende Zonnebrillen, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Ray-Ban RB3515 006 71 Matt Black Dark Green

Ray-Ban RB3515 006 71 Matt Black Dark Green

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Ray-Ban Highstreet RB351533 007 71 inmat zwart is sportief en tijdloos. De originele G15 lenzen bieden optimale bescherming en good looks. Mat zwart metaal en de zwarte flex- veren vormen een mooie combi. Maat 61-17. Etui meegeleverd.

€109,00 €89,00

Is Ray-Ban een goed merk?

Het is het meest bekende zonnebrillen merk, en ook één van de oudste eyewear kwaliteitsmerken. Ray-Ban is nog steeds de wereldwijde marktleider in kwaliteitsbrillen en het meest verkochte merk brillen ter wereld. Van goede, grote merken zijn vaak fakes op de markt.
 
Waarom is Ray-Ban zo goed?
De originaliteit, de aandacht en de zorg voor elk detail die verband houden met technische connotaties van het merk. Alles spreekt gewoon voor zich en dit zijn de redenen dat Ray-Ban het toonaangevende merk in de categorie zonnebrillen is. De modellen zijn gevarieerd, net als de mensen die het merk kiezen.
 
Hoe herken je nep zonnebrillen?
Of het een namaak product is kun je zien aan de hand van een aantal details: Het logo op de voorkant van de doos heeft een slechte print en kan met een vinger worden weggeveegd. Er zit geen sticker op de zijkant van de doos met informatie over de fabrikant en het model van de zonnebril. Er staat geen logo op de koker.