Grootste Collectie Polariserende Zonnebrillen, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Polaroid Kids PLD 8401 C9A Red

Polaroid Kids PLD 8401 C9A Red

Merk: Polaroid Original Brand
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-4 werkdagen

Deze Polaroid junior pilotenbrilPLD 8046 S C9A in red is voorzien van Polaroid® Premium polariserende lenzen en biedt optimale bescherming tegen schadelijk UV. Maat: 51-14. Leeftijd:4-7 jr. Etui meegeleverd.

€39,95

Deze Polaroid junior pilotenbril is voorzien van Polaroid® Premium polariserende lenzen en biedt optimale bescherming tegen schadelijke UV A, -B en -C stralen, neemt hinderlijke schittering weg en is een genot voor het oog! Daarnaast is dit model schokabsorberend bij impact. Met name geschikt voor kids vanaf 10 jaar!

Polaroid Premium polariserende lenzen voor comfortabel en perfect zicht. Polaroid Premium polariserende lenzen zorgen voor: 100% schitteringsvrij zicht. Zonder vermoeide ogen scherp zicht met echte kleuren en heldere contrasten. 100% UV400 bescherming. Polaroid polariserende lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UV-A, -B en –C straling. Een onverstoord zicht. De UltraSight lenzen worden gemaakt met behulp van Thermofusion. Alle lenzen hebben een unieke anti-kras laag. Ze kunnen goed tegen dagelijks gebruik en zien er ook na intensief dragen nog gloednieuw uit. De polariserende lenzen van Polaroid zijn de meest duurzame in de markt. De zonnebrillen zijn goed bestand tegen alle soorten omstandigheden en hebben als doel om het oog op ieder moment te beschermen. Ideaal tijdens het sporten maar ook voor ieder ander gebruik. De lenzen zijn veiliger, lichter van gewicht en ook nog eens goedkoper dan de glazen varianten. Dankzij de uitstekende prestaties en duurzaamheid is een Polaroid zonnebril zijn investering meer dan waard. Licht gewicht monturen van hoge kwaliteit om de hele dag te dragen. De beste kwaliteit materialen en een speciale constructie zorgen voor robuuste betrouwbaarheid.