Grootste Collectie Polariserende Zonnebrillen, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Polaroid Sport PLD 3012 S DL5 Y2 Mat Zwart

Polaroid Sport PLD 3012 S DL5 Y2 Mat Zwart

Merk: Polaroid Original Brand
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-4 werkdagen

Met deze Sporty PLD3012 kunststof unisex Polaroid in mat zwart kom je altijd, goed beschermd tegen hinderlijke schittering en schandelijke UV A, -B en -C stralen, sportief voor de dag!

€49,95 €29,95

Uiteraard is ook deze bril voorzien van Polaroid® Premium polariserende lenzen voor schitteringvrij zien, 100% UV400 bescherming tegen UV A, UV B en UV C straling, verhoogd contrast, echte kleur waarneming en comfortabeler zien. Schok absorberend en oogbeschermend bij impact. De met rubber beklede veren zorgen voor een prima pasvorm.
Maat 58-17.

Polaroid Premium polariserende lenzen voor comfortabel en perfect zicht. Polaroid Premium polariserende lenzen zorgen voor: 100% schitteringsvrij zicht. Zonder vermoeide ogen scherp zicht met echte kleuren en heldere contrasten. 100% UV400 bescherming. Polaroid polariserende lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UV-A, -B en –C straling. Een onverstoord zicht. De UltraSight lenzen worden gemaakt met behulp van Thermofusion. Alle lenzen hebben een unieke anti-kras laag. Ze kunnen goed tegen dagelijks gebruik en zien er ook na intensief dragen nog gloednieuw uit. De polariserende lenzen van Polaroid zijn de meest duurzame in de markt. De zonnebrillen zijn goed bestand tegen alle soorten omstandigheden en hebben als doel om het oog op ieder moment te beschermen. Ideaal tijdens het sporten maar ook voor ieder ander gebruik. De lenzen zijn veiliger, lichter van gewicht en ook nog eens goedkoper dan de glazen varianten. Dankzij de uitstekende prestaties en duurzaamheid is een Polaroid zonnebril zijn investering meer dan waard. Licht gewicht monturen van hoge kwaliteit om de hele dag te dragen. De beste kwaliteit materialen en een speciale constructie zorgen voor robuuste betrouwbaarheid.