Grootste Collectie Polariserende Zonnebrillen, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Polaroid P8407B OBM Havanna Brown

Polaroid P8407B OBM Havanna Brown

Merk: Polaroid Original Brand
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-4 werkdagen

De Polaroid P8407B OBM in Havanna bruin is een heerlijke overzet zonnebril. De warme bruine lenskleur zorgt voor een prima kijkgenot. Maat 61-16, past over een bril van max.13,5 cm. Etui meegeleverd.

€44,95

Polaroid Suncover met ultrasight premium bruine lenzen. Maximale bescherming met optimaal kijkgenot van het merk Polaroid.De wat fijnere veren maken het fenomeen overzet zonnebril hoegenaamd onzichtbaar.
De binnenmaat van deze prachtige dames Suncover is 13,5 cm.

Polaroid Premium polariserende lenzen voor comfortabel en perfect zicht. Polaroid Premium polariserende lenzen zorgen voor: 100% schitteringsvrij zicht. Zonder vermoeide ogen scherp zicht met echte kleuren en heldere contrasten. 100% UV400 bescherming. Polaroid polariserende lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UV-A, -B en –C straling. Een onverstoord zicht. De UltraSight lenzen worden gemaakt met behulp van Thermofusion. Alle lenzen hebben een unieke anti-kras laag. Ze kunnen goed tegen dagelijks gebruik en zien er ook na intensief dragen nog gloednieuw uit. De polariserende lenzen van Polaroid zijn de meest duurzame in de markt. De zonnebrillen zijn goed bestand tegen alle soorten omstandigheden en hebben als doel om het oog op ieder moment te beschermen. Ideaal tijdens het sporten maar ook voor ieder ander gebruik. De lenzen zijn veiliger, lichter van gewicht en ook nog eens goedkoper dan de glazen varianten. Dankzij de uitstekende prestaties en duurzaamheid is een Polaroid zonnebril zijn investering meer dan waard. Licht gewicht monturen van hoge kwaliteit om de hele dag te dragen. De beste kwaliteit materialen en een speciale constructie zorgen voor robuuste betrouwbaarheid.