Grootste Polaroid Collectie in West Europa, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Polaroid Sport P7310C O8A Black Grey

Polaroid Sport P7310C O8A Black Grey

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-4 werkdagen

Met deze sporty kunststof unisex zonnebril van Polaroid kom je altijd sportief voor de dag! Zowel de neussteunen en de veren zijn voorzien van Rubber elementen voor een top pasvorm.

€44,95


Met deze sporty kunststof unisex zonnebril van Polaroid kom je altijd sportief voor de dag! Zowel de neussteunen en de veren zijn voorzien van Rubber elementen voor een top pasvorm. Uiteraard is ook deze bril voorzien van Polaroid® Premium polariserende lenzen voor schitteringvrij zien, 100% UV400 bescherming tegen UV A, UV B en UV C straling, verhoogd contrast, echte kleur waarneming en comfortabeler zien. Schok absorberend en oogbeschermend bij impact.
De Premium lenzen zijn voorzien van een demi revo grey-mirror coating.
Maat 64-17. Deze Polaroid sport wordt geleverd met stevig etui.

Polaroid Premium polariserende lenzen voor comfortabel en perfect zicht. Polaroid Premium polariserende lenzen zorgen voor: 100% schitteringsvrij zicht. Zonder vermoeide ogen scherp zicht met echte kleuren en heldere contrasten. 100% UV400 bescherming. Polaroid polariserende lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UV-A, -B en –C straling. Een onverstoord zicht. De UltraSight lenzen worden gemaakt met behulp van Thermofusion. Alle lenzen hebben een unieke anti-kras laag. Ze kunnen goed tegen dagelijks gebruik en zien er ook na intensief dragen nog gloednieuw uit. De polariserende lenzen van Polaroid zijn de meest duurzame in de markt. De zonnebrillen zijn goed bestand tegen alle soorten omstandigheden en hebben als doel om het oog op ieder moment te beschermen. Ideaal tijdens het sporten maar ook voor ieder ander gebruik. De lenzen zijn veiliger, lichter van gewicht en ook nog eens goedkoper dan de glazen varianten. Dankzij de uitstekende prestaties en duurzaamheid is een Polaroid zonnebril zijn investering meer dan waard. Licht gewicht monturen van hoge kwaliteit om de hele dag te dragen. De beste kwaliteit materialen en een speciale constructie zorgen voor robuuste betrouwbaarheid.