Grootste Polaroid Collectie in West Europa, Gratis verzending, Veilig betalen en Snel in huis!

Polaroid P0139A Suncover Small

Polaroid P0139A Suncover Small

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2-4 werkdagen

Deze Polaroid P0139A in zwart overzet zonnebril is wat kleiner van afmeting. De maximale montuur breedte waar deze overzet zonnebril op past is 12 cm. Ideaal dus ook voor de oogbescherming van uw kinderen.

€44,95

Iedere brildrager kent het probleem. Bril af, zonnebril op. Zonnebril af, bril weer op. Dit is vanaf nu verleden tijd met de Suncover P0139A, want dit model past gewoon over uw eigen bril heen! Dit model geeft optimaal draagcomfort en biedt optimale bescherming doordat de Square Suncover is voorzien van Premium Polaroid® Polariserende lenzen voor schitteringvrij zien, 100% UV400 bescherming tegen UV A, UV B en UV C straling biedt, verhoogd contrast, echte kleur waarneming en comfortabeler zien geeft. Schok absorberend is en oogbeschermend is bij impact. Maten: Breedte: 12cm.

Polaroid® Premium polariserende lenzen voor comfortabel en perfect zicht. Polaroid® Premium polariserende lenzen zorgen voor: 100% schitteringsvrij zicht. Zonder vermoeide ogen scherp zicht met echte kleuren en heldere contrasten. 100% UV400 bescherming. Polaroid® polariserende lenzen beschermen de ogen tegen schadelijke UV-A, -B en –C straling. Een onverstoord zicht. De UltraSight lenzen worden gemaakt met behulp van Thermofusion. Alle lenzen hebben een unieke anti-kras laag. Ze kunnen goed tegen dagelijks gebruik en zien er ook na intensief dragen nog gloednieuw uit. De polariserende lenzen van Polaroid® zijn de meest duurzame in de markt. De zonnebrillen zijn goed bestand tegen alle soorten omstandigheden en hebben als doel om het oog op ieder moment te beschermen. Ideaal tijdens het sporten maar ook voor ieder ander gebruik. De lenzen zijn veiliger, lichter van gewicht en ook nog eens goedkoper dan de glazen varianten. Dankzij de uitstekende prestaties en duurzaamheid is een Polaroid® zonnebril zijn investering meer dan waard. Licht gewicht monturen van hoge kwaliteit om de hele dag te dragen. De beste kwaliteit materialen en een spec